Ajankohtaista

Kesän purjehdusleireille ilmoittautuminen on avattu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkki tässä https://holvi.com/shop/LP23041963/
Kevätkokous pidetään talkoiden yhteydessä 21.4. alkaen kello 10. Kevätkokouksessa käsitellään Kokouksen avaus Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja, b) sihteeri, c) kaksi pöytäkirjan tarkistajaa, d) ääntenlaskijat. Todetaan a) läsnäolijat, b) äänioikeutetut jäsenet. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Esitetään vahvistettavaksi johtokunnan laatima vuosi- ja tilikertomus ja esitetään tilintarkastajien antama lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä asianomaisille. Käsitellään johtokunnan tai jäsenten 10. §:n mukaisesti vireille panemat muut asiat. Kokouksen päättäminen.
Syyskokous ja talkoot pidetään 11.11 alkaen kello 10. talkoiden päätteeksi sauna
Kevätkokous pidetään talkoiden yhteydessä 22.4. alkaen kello 10. Kevätkokouksessa käsitellään Kokouksen avaus Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja, b) sihteeri, c) kaksi pöytäkirjan tarkistajaa, d) ääntenlaskijat. Todetaan a) läsnäolijat, b) äänioikeutetut jäsenet. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Esitetään vahvistettavaksi johtokunnan laatima vuosi- ja tilikertomus ja esitetään tilintarkastajien antama lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä asianomaisille. Käsitellään johtokunnan tai jäsenten 10. §:n mukaisesti vireille panemat muut asiat. Kokouksen päättäminen.
Tule oppimaan mitä vesillä oikein kisoissa tapahtuu. Koulutus tapahtuu kolmessa osassa. Jos et pääse kaikkiin, tule kuitenkin siihen mihin pääset. Kouluttajana Arto Sjöholm. Paikkana on Lohjan purjehtijoiden maja Nuottatiellä. Kurssiajat: 6.3.2017 kello 18-21, 9.3.2017 kello 18-21 ja 16.3.2017 kello 18-21
. Kurssi ei maksa mitään, mutta kurssiin liittyvä tutkinto ja todistus ovat maksullisia: - Tutkintomaksu 45,40€ / osallistumiskerta - Todistusmaksu 43,75€ Kurssi järjestetään Lohjalla, tarkkaa paikkaa ei vielä ole tiedossa. Ilmoittautumiset sähköpostilla arto.sjoholm@purjehtija.fi viimeistään 4.3.2017 mennessä.
Pidämme syyskokouksen ja talkoot 12.11. alkaen klo 10. Kokous avataan ja sen jälkeen keskeytetään talkoiden ajaksi.  Syyskokous ja Talkoot. Ja päälle sauna.
RSS ATOM