Valmennus

 

 

Purjehdusvalmennus Nuottatien rannassa

Kesällä 2018 valmennusta järjestetään kahdessa tasoryhmässä. OPTARIT ja LASERIT. 

Mahdolliset kysymykset vastuuvalmentajalle: Antton Mäntyvaara 0442783173.

 

OPTAREISSA harjoittelee purjehduskoulussa vihreän merkin suorittaneet tai muuten vastaavat itsenäiset jollankäsittelyn perustaidot hankkineet lapset.

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita. Harjoitukset loppuvat kello 19.30. Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa.  Ryhmää vetävät seuran koulutetut vanhemmat juniorit.  Valmennus maksaa 160€, joka jaetaan alku- (80€)ja loppukesään (80€) ja mukaan voi tulla vain jommaksikummaksi jaksoksi.

 

LASEREISSA harjoittelee hieman vanhemmat nuoret. Ryhmään kuuluminen ei kuitenkaan edellytä kilpailemista vaikkakin ryhmän tavoitteena on kuitenkin kiertää kotimaisia rankingkilpailuja niin, että mahdollisiman moni ryhmän jäsen parantaa rankingsijoitustaan.

Harjoitukset on kaksi kertaa viikossa - tiistaisin ja torstaisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita viimeistään kello 17.45. harjoitukset loppuu kello 20.  Ryhmää vetää seuran koulutetut vanhemmat juniorit. Valmennus maksaa 160€ joka jaetaan alku(80€)- ja loppukesään (80€) ja mukaan voi tulla vain jommaksikummaksi jaksoksi. Leirit ja kisat maksetaan osallistujien toimesta suoraan järjestäjille.Laser purjehduksesta lisää tietoa www.saillaser.fi

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan maksamalla harjoituskausimaksu, joka jaetaan kauden alussa. Muutoksista yksittäisissä treenikerroissa infotaan treeniryhmien Whatsapp-ryhmissä, joihin pääsee jäseniksi vastuuvalmentajan kautta. 

Tutustu kevytvenepurjehdukseen osoitteessa www.purjehtimaan.fi.