Valmennus

 

 

Purjehdusvalmennus Nuottatien rannassa

Kesällä 2019 valmennusta järjestetään kahdessa ryhmässä. OPTARIT ja LASERIT. 

Mahdolliset kysymykset vastuuvalmentajalle: Pinja Nurmi 0505988808.

 

OPTAREISSA harjoitellaan jollan käsittelyn perusteita. 

Kausi alkaa Neidonkeitaan Vesisankarit tapahtumassa. Harjoitukset ovat kerran viikossa tiistaisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita. Harjoitukset loppuvat kello 20.00. Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa.  Ryhmää vetävät seuran koulutetut vanhemmat juniorit.  Valmennus maksaa 150€, joka kattaa myös seuran jollan käytön. Tarvitset lisäksi oman kauluksettoman pelastusliivin ja mielellään märkäpuvun. Ryhmään liityttyäsi saat omakustannushintaan liivinpäällisen. Jonkin verran käytettyjä varusteita löytyy LP kamapörssistä ja ohjaajat neuvovat mielellään hankinnoissa.. 

 

LASEREISSA harjoittelee hieman vanhemmat nuoret. Ryhmään kuuluminen ei kuitenkaan edellytä kilpailemista vaikkakin ryhmän tavoitteena on kuitenkin kiertää kotimaisia rankingkilpailuja niin, että mahdollisiman moni ryhmän jäsen parantaa rankingsijoitustaan.

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa - tiistaisin ja torstaisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita viimeistään kello 17.45. harjoitukset loppuu kello 20.  Ryhmää vetää seuran koulutetut vanhemmat juniorit. Valmennus maksaa 160€  Leirit ja kisat maksetaan osallistujien toimesta suoraan järjestäjille.Laser purjehduksesta lisää tietoa www.saillaser.fi

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan maksamalla harjoituskausimaksu, joka jaetaan kauden alussa. Muutoksista yksittäisissä treenikerroissa infotaan treeniryhmien Whatsapp-ryhmissä, joihin pääsee jäseniksi vastuuvalmentajan kautta ja harjoituksiin ilmoittaudutaan nimenhuudon kautta.. 

 

Kuvauslupa

Leireillä ja harjoituksissa otetaan kuvia arkistoon ja markkinointitarkoitukseen. Jos sinulle ei ole OK että lapsesi tai itse näyt kuvissa taustalla, niin ilmoita ohjaajille.