Valmennus

 

 

 

Lohjan Purjehtijoiden purjehdusvalmennus 2022

 

Kesällä 2021 valmennusta järjestetään kahdessa ryhmässä - Optari- ja Laser-ryhmissä.

___________________________________________________________________________________

Optari-ryhmässä harjoitellaan tasoryhmissä jollan käsittelyn ja purjehduksen perusteita sekä järjestetään pidempään harrastaneille myös kilpapurjehduksen valmennusta. Seuran järjestämät purjehduskurssit valmistavat toiminnan aloittamiseen Optari-ryhmässä. LINKKI 2022 PURJEHDUSKURSSEIHIN

Ryhmän harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin kello 17.30 alkaen ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita. Harjoitukset loppuvat kello 20.00. 

Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa. Ryhmän valmentajina toimivat seuran koulutetut vanhemmat juniorit. Valmennus maksaa 150€. Harjoituksissa voit käyttää omaa tai seuran jollaa. Tarvitset harjoituksiin oman kauluksettoman veneilyliivin sekä mielellään märkäpuvun. Käytettyjä varusteita löytyy jonkin verran LP:n majalla olevasta kamapörssistä ja ohjaajat neuvovat mielellään hankinnoissa.

___________________________________________________________________________________

Laser-ryhmässä harjoittelevat hieman vanhemmat nuoret. Ryhmään kuuluminen ei edellytä kilpailemista, vaikkakin ryhmän tavoitteena on kiertää kotimaisia rankingkilpailuja niin, että mahdollisimman moni ryhmän jäsenistä parantaa sijoitustaan.

Ryhmän harjoitukset järjestetään kaksi kertaa viikossa – maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.30 alkaen ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita - viimeistään kello 17.45. Harjoitukset loppuvat kello 20.00. Ryhmän valmentajina toimivat seuran koulutetut vanhemmat juniorit. Valmennus maksaa 160€. Muut ryhmän kurssit, leirit ja kilpailut maksetaan osallistujien toimesta suoraan järjestäjille. Laser-purjehduksesta lisää tietoa www.saillaser.fi

___________________________________________________________________________________

Optari- ja Laser-ryhmiin ilmoittaudutaan maksamalla harjoituskausimaksu LP:n verkkokaupassa. LINKKI VERKKOKAUPPAAN sekä ottamalla yhteyttä juniorikoordinaattoriin sähköpostilla lohjanpurjehtijat.juniori@gmail.com.

Ryhmien jäsenille ja heidän huoltajilleen perustetaan kauden alussa Whatsapp-ryhmät, joissa jaetaan tietoa ryhmän toiminnasta. Ryhmien tapahtumista tiedottamiseen ja niihin ilmoittautumiseen käytetään nimenhuuto-palvelua. Ryhmien harjoituskausi viikoilla päätetään viimeistään, kun kello 20.00 aikaan alkaa olla järvellä jo hämärää ja tuuletonta. Syksyllä 2021 jatkettiin syyskuun lopulle.

Kysymykset ryhmien toiminnasta voi osoittaa seuran juniorikoordinaattori Minttu Ristiniitylle osoitteeseen lohjanpurjehtijat.juniori@gmail.com.

Ryhmien nimenhuudot:

- Optari-ryhmä: lpoptari.nimenhuuto.com

- Laser-ryhmä: lplaser.nimenhuuto.com

___________________________________________________________________________________

Kuvauslupa

Leireillä ja harjoituksissa otetaan kuvia arkistoon ja markkinointitarkoitukseen. Jos sinulle ei ole OK että lapsesi tai itse näyt kuvissa taustalla, niin ilmoita ohjaajille.