Ajankohtaista

Pidämme syyskokouksen ja talkoot 12.11. alkaen klo 10. Kokous avataan ja sen jälkeen keskeytetään talkoiden ajaksi.  Syyskokous ja Talkoot. Ja päälle sauna.
Valitettavasti osallistujia ei tullut kuin kaksi joten perumme luokan.
Kevätkokous pidetään talkoiden yhteydessä 16.4. alkaen kello 10 ja keskeytyen talkoiden ajaksi. Kokousta jatketaan heti kun on saatu paikat kuntoon Kevätkokouksessa käsitellään Kokouksen avaus Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja, b) sihteeri, c) kaksi pöytäkirjan tarkistajaa, d) ääntenlaskijat. Todetaan a) läsnäolijat, b) äänioikeutetut jäsenet. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Esitetään vahvistettavaksi johtokunnan laatima vuosi- ja tilikertomus ja esitetään tilintarkastajien antama lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä asianomaisille. Käsitellään johtokunnan tai jäsenten 10. §:n mukaisesti vireille panemat muut asiat. Kokouksen päättäminen.
Tervetuloa kuulemaan Kari Ulvion matkasta maailman merillä sekä alkaen klo 15 kokeilemaan hätärakettiesi toimintaa tai muuten vaan katsomaan ja oppimaan miten toimitaan hätätilanteessa. Mukaan voi ottaa myös yli 10v vanhat raketit jotka voi jättää hävitettäväksi vaikka niitä ei enää voi tässä käyttääkään.
Pidämme syyskokouksen ja talkoot 24.10. alkaen klo 11. Kokous avataan ja sen jälkeen keskeytetään talkoiden ajaksi.
RSS ATOM