Tervehdys LP:n meripurjehtijat

17.3.2015

Tervehdys LP:n meripurjehtijat,

 

kevät etenee jälleen ja aika viestiä muutamaa asiaa liittyen merisatamaamme.

 

1) Viime keväänä kommodorin kanssa linjasimme että jakavuotista poijupaikan uusimishakemusta ei tarvitse jättää, vaan oletamme että jäsen haluaa pitää vanhan poijunsa käytössä ilman erillistä irtisanomista. Eli ei tarvita paperitöitä jos haluat pitää poijusi. Jos jostain syystä haluat siitä luopua, siitä pitää ilmoittaa. Laskutus tulee sitten tämän mukaan.

 

2) Tilaamme tänä vuonna Purjehitjan vuosikirjan joka jaetaan katsastuste yhteydessä.

 

3) Väijyvuorojen tehoa ja tarvetta on kyseenalaistettu vuosien varrella. Tänä vuonna tehdään niin että järjestettyjä ja aikataulutettuja vuoroja ei ole. Muuten on toivottavaa että satamassa liikkuesamme pidetään silmät auki myös naapurien veneistä.

 

4) Katsastukset merellä tiistaina 9.6 klo 18:00. Jos ei tämä aika sovi kaikille, sovitellaan muita aikoja. Muistathan tarkastaa tarvitsetko runkokatsastuksen tänä vuonna, joka tarvitsee tehdä vneen ollessa pukkien päällä. Katsastajina sekä minä että Tom Kohlström, molemmilla lupaleimoja jatkettu.

Poijukettinkien tarkistukset on hankala järjestää joka vuosi jos on vain 1-2 kettinkiä sukeltajalle. Ehkäpä tämä vuosi jää väliin tästä urakasta (?).

 

Kari: laitathan tämän tiedoksi myös nettisivujen kautta. Lisäksi järvellä katsastukset jos niihin tarvetta on.

 

5) Laituriyhtiöprojekti on tällä hetkellä huililla kaavoitukseen liittyvistä syistä.

 

6) Satamaan kaivataan, sekä seuran että kartanon puolesta, lisää veneitä. Alan viestimään satamaa LP:n Facebook sivujen kautta. Toivon myös teiltä kaikilta aktiivista puskaradio ja muuta mainontaa uusille tulijoille.

 

7) Liittenä tässä viestissä on SPV:n katsastusinfo 1/2015.

Muistutetaan v. 2016 voimaantulevista uusista säännöistä hätärakettien voimassaolopäivistä. Uudet ohjeet raketeista/soihduista, uutena LED soihtu. Vanhoista asoista muistutuksena että LED polttimot vanhoissa ajovaloissa ei ole sallittu. Eli jos haluaa LED valot, pitää koko valo vaihtaa sellaiseen joka on hyväksyttä LEDin kanssa.

Sammuttimen tarkastusleima pitää olla voimassa yli koko purjehduskauden, eli uusi leima joka kevät ennen katsastusta.

 

8) Katsotaan kevään edetessä tarvitseeko satama tai laituri huoltoprojektia. Viime keväänä saatiin hyvin laituri säädettyä. Pieniä huoltoja tai heinikon niittämistä voi jokainen tehdä satamassa liikkuessaan.

 

Tästä mennään kohti vähempiä lumia ja jäitä. Laittakaa viestiä ja soitelkaa kaikkeen aiheeseen liittyvästä.

 

T. Ilkka

050 33 22 800

Liitteet