Veneilyn alkeiskurssit 2015

23.2.2015

Perinteiset Purjehduksen alkeiskurssit ovat taas täällä

Kursseja on taas hieman kehitetty. Pakettiin on lisätty veneilyn perustaitojen opettelua alle 15hv moottoriveneellä ja 10 harjoituskertaa purjehdus harkkoihin. 

Vaatimuksena kurssille on 25m uimataito, vähintään 7v vuotta ikää ja omat pelastusliivit. Aikaisempaa purjehduskokemusta tai omaa jollaa ei tietenkään vaadita. Jokaiselle kurssille otetaan 12 oppilasta. 

Kurssin hinta on S-etukortilla 150€ ja ilman 175€, Hinta sisältää; opetuksen ja kaluston, mutta ei ruokailua. Leiri pidetään LPn kotisatamassa (Nuottatie 2, Lohja)

Ota mukaan omat eväät rasiassa johon olet kirjoittanut nimesi ja joka laitetaan päiväksi jääkaappiin. Varaa mukaan pyyhe, säänmukaiset vaatteet jotka voi kastua *2 ja kuivat vaatteet kotiin lähtemiseksi, pyyhe ja uikkarit. Varaa mukaan myös lippis, aurinkolasit, aurinkorasvaa ja juomapullo jossa on nimi

Purjehdustaidot saadaan hankittua 4 tehokkaan päivän aikana, jonka jälkeen on hyvä jatkaa harrastusta LPn viikko harkoissa JATKORYHMÄN tavoitteena on osallistuminen elokuussa Helsingissä järjestettävään Linnanmäkiregattaan.

AIKUISTEN alkeiskurssi 

Viime kesänä lanseerattu aikuisten alkeiskurssi järjestetään taas tänä vuonna. Nyt voit valita urheilullisen laserin ja tiimityötä edellyttävän Melges 24 -köliveneen välillä.  Kurssin hinta 200€ ja S-etukortilla 175€. Hinta sisältää; opetuksen kolmena päivänä a 3 tuntia ja kaluston. Jos sinulla on oma porukka kasassa voidaan järjestää myös räätälöityjä kursseja. Lisätietoja henrik.sinivuori@gmail.com