Valmennus

 

 

Purjehdusvalmennus Nuottatien rannassa

Kesällä 2017 valmennusta järjestetään kolmessa tasoryhmässä. JATKORYHMÄ, KISARYHMÄ ja LASERIT. Neljäntenä mahdollisesti myös ohjattu ryhmä aikuisille, mutta tästä päätetään keväällä kun ryhmä käynnistyy.

 

JATKORYHMÄSSÄ harjoittelee purjehduskoulussa vihreän merkin suorittaneet tai muuten vastaavat itsenäiset jollankäsittelyn perustaidot hankkineet lapset. Elokuussa järestettävä Linnanmäkiregatta on ryhmälle sopiva kilpailu, johon yritämme saada ryhmän mukaan jos innokkuutta löytyy.

Harjoitukset on kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita viimeistään kello 18. Harjoitukset loppuvat kello 20. Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa.  Ryhmää vetävät seuran koulutetut vanhemmat juniorit.  Valmennus maksaa 200€, joka jaetaan alku- ja loppukesään ja mukaan voi tulla vain jommaksikummaksi jaksoksi.

 

KISARYHMÄSSÄ harjoittelee kadetti- ja rankingtasolla purjehtivat lapset. Ryhmään kuuluminen ei kuitenkaan edellytä kilpailemista. Ryhmän tavoitteena on kuitenkin kiertää kotimaisia ranking- ja kadettikilpailuja niin, että mahdollisiman moni ryhmän jäsen parantaa rankingsijoitustaan ja pääsee 90 parhaan optaripurjehtijan joukkoon 

Harjoitukset on kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita viimeistään kello 17.45. harjoitukset loppuu kello 20. Lisäksi tavoitteena on osallistua seuran viikkokilpailuihin torstaisin. Ryhmää vetää seuran koulutetut vanhemmat juniorit. Valmennus maksaa 200€ joka jaetaan alku- ja loppukesään ja mukaan voi tulla vain jommaksikummaksi jaksoksi.

 

LASERIT -ryhmässä purjehtii seuran Laser Radial ja 4.7 juniorit. Ryhmään kuuluminen ei edellytä kilpailemista, mutta tavoitteena on, että purjehtijoiden taidot kehittyvät niin, että mahdollisimman moni saa parannettua ranking sijoitustaan. Tässä ryhmässä on myös tavoiteena parantaa purjehtijoiden valmennustaitoa.

Harjoitukset on kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.30 ja vesille mennään heti kun ollaan valmiita. Harjoitukset loppuu kello 20. Lisäksi ryhmä osallistuu seuran viikkokisoihin torstaisin ja varsinkin seuran omaan Laser ranking kilpailuun toukokuussa. FLAn leirit kuuluvat myös ryhmän ohjelmaan.Valmennus maksaa 200€ joka jaetaan alku- ja loppukesään ja mukaan voi tulla vain jommaksikummaksi jaksoksi. Leirit ja kisat maksetaan osallistujien toimesta suoraan järjestäjille. www.saillaser.fi

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan maksamalla harjoituskausimaksu, joka jaetaan kauden alussa. Lisäksi harjoituksiin ilmoittaudutaan nimenhuudon kautta.

Tutustu kevytvenepurjehdukseen osoitteessa www.purjehtimaan.fi.