Ilmoittautumiset: kilpailut, kurssit ja leirit

Leirit ja kurssit

Leirejä ja kursseja vetää Lohjan Purjehtijoiden koulutetut ohjaajat, joilla on jo useamman vuoden kokemus ohjaamisesta. Varusteina tarvitset säänmukaiset vaatteet, jotka saavat kastua. Tuulipuku toimii usein hyvin, alle sopivasti lämmintä. Märkäpukukin olisi kylmällä kelillä hyvä olla, lapsille pukuja löytyy mm. Stadiumista tai Motonetista. Kesähelteillä pärjää shortseilla ja uikkareilla. Muista aina ottaa mukaan omat pelastusliivit, aurinkovoidetta, aurinkolasit ja juomapullo. Lippalakkikin voi olla auringonpaahteessa mukava varuste. Lasten leireille tarvitset mukaan myös eväät, jotka voidaan laittaa lounasta odottamaan jääkaappiin.

Kurssien kesto on maanantaista perjantaihin kello 9-16. Juhannusviikkona maanantaista torstaihin. Paikkana Lohjan Purjehtijoiden maja osoitteessa Nuottatie1.

Aikuisten kölivenekurssit tehdään Melges24 -veneillä. Sopiva vaatetus on tuulenpitävä puku ja kengät jotka saavat kaskua. Kenkien olisi hyvä olla vaaleapohjaiset. Kurssin pitopaikkana Nuottatie 1. 

Aikuisten laser kurssille hyvä varustus pelastusliivien lisäksi olisi märkäpuku, sillä kurssilla harjoitellaan myös veneen kaatamista ja pystyyn nostamista. Edullisia pukuja löytyy mm. Motonetistä. Kurssi lähtee niinikään LPn majalta Nuottatie 1.

Ilmoittautudutaan Lohjan Liikuntakeskuksen tai LPn verkkokaupan kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Verkkokauppa

Oheisesta linkistä löytyy hyvä video ennakkoon tutustuttavaksi. Videon on tehnyt Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV), joka on myös ohjaajamme kouluttanut ja kurssit noudattelevat aika pitkälle videon sisältöä.

https://www.youtube.com/watch?v=lYoD-a-8IPg

Sivun ylälaidassa lisäksi pdf-tiedosto PURJEHDUKSEN PERUSTEET,  jonka on tehnyt vuonna 2014 alkeiskurssilla kipinän saanut purjehtija.

 

Ja sitten vaan kursille opettelemaan käytäntöä.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.